Firstwin88@1stwin88 scammer

Firstwin88@1stwin88 scammer

12 Comments

  1. Pingback: writeaessay

  2. Saya deposit rm250 main dengan 1stwin88..mula2 cuci rm500 dapat cuci..nk cuci kali kedua kena tunggu pukul 12 tengahari dia cakap..dalam wallet ada rm1700 lgi..lepastu saya main lagi..naik rm8200 terus clear kredit dalam wallet dan game..terus block id saya..saya wasap dia block wasap..guna livechat terus block website..guna username kawan saya blh login website..guna username saya terus tak boleh masuk website..sekarang dia guna website lain tapi masih nama sama..firstwin88.com website baru.

  3. Nama akaun cimb masa saya deposit nama akaun cimb ialah famous shop.

  4. Banyak lagi website penipu yang saya pernah kena..saya senaraikan nama website penipu kat sini agar orang lain tidak akan terkena lgi mcm saya..

    1) m.1stwin88.com@firstwin88.com nak cuci rm8k terus block
    2) rwc77.com cuci rm1600 tak bayar
    3) v1win.com cuci rm2500 tak bayar
    4) veto555.com cuci rm400 tak bayar
    5) paris777.com cuci rm1600 tak bayar
    6) cucibet.com cuci rm1000 tak bayar

    • 7) islot2u.com ..deposit boleh. Tak claim bonus dia sengaja bagi bonus yang turnover x15 supaya tak boleh cuci. Tanya turnover sudah berapa cakap system tak boleh check lagi. Sengaja melengahkan masa supaya customer terus main. Submit withdraw terus reject sedangkan turnover sudah cukup.

      • islot2u.com livechat dia block dan whatsapp pun dia block. Dia cakap kalau saya nak burukkan nma dia akaun saya akan ditutup serta merta.

  5. islot2u.com kalau you punya servis ok tak ada masa orang nk burukkan you punya nama. Sebab you scammer lah orang viralkan. PENIPU #SCAMMER islot2u.com scammer.

  6. 7) islot2u.com ..deposit boleh. Tak claim bonus dia sengaja bagi bonus yang turnover x15 supaya tak boleh cuci. Tanya turnover sudah berapa cakap system tak boleh check lagi. Sengaja melengahkan masa supaya customer terus main. Submit withdraw terus reject sedangkan turnover sudah cukup.

  7. Penipu

    • new kuat penipu tag777.com

  8. telegram gold_8888 also scammer..cuci rm330 sudah block..ni no akaun bank penipu ? Bank Akaun GoldClub888 ?

    RHB
    Name : SUKSES ENTERPRISE
    Account Number :
    21005500104551

    Hongleong
    Name : SUKSES ENTERPRISE
    Account Number :
    33601003702

    CIMB
    Name : PERABOT ROTAN BERSINAR
    Account Number :
    8601397673

  9. Maybank
    GC WRAP CAR SPEC
    514767396540

    CIMB
    GC WRAP CAR SPEC
    8010173668

Leave a Reply

Lost Password