12play.com

promotion tipu!!!!

7 Comments

  1. Sudah add fb page diorang dan sudah dibagi link untuk claim di live chat…bila live chat dekat halaman web bagi alasan lain pulak..sedangkan link untuk claim sudah ducomfirm oleh fb page diorang…..

    • Cuma nak beritahukan , website yang ada free kredit , bukannya register sesuka hati dan dapat free kredit terus , kalao tidak ikut T&C , masalah ip ke , masalah lebih dari 1account ke , you masih juga tidak akan dapat free credit . Jangan kata website casino itu tipu sebab tidak dapat free . deposit > menang > tidak bayar itu baru tipu . Kalao x deposit langsung , you x rugi ape2 pun

      • biasa lah, ada free tak boleh dapat sudah cakap tipu, asal saya boleh dapat?

  2. xde free credit la tu

  3. nak tanya ni website blh percaya? http://www.co8club.com

  4. Scam company. Becareful b9casino and 12play same.

    • spore or malaysia? i play malaysia so far ok ..after that how?

Leave a Reply

Lost Password