Minta Cuci Tapi Agent Tidak Balas

Facebook Fanpage: WW 68

Wechat ID: jjmonyetking988

Whatsapp: 0142060960

I already topup 4 times with this agent, at my 4th topup maybe that time was my luck to get winning until RM300+ after that i ask the agent to withdraw my winning, i never thought that they will ignored my chat on wechat anf whatsapp. Everyday i try to call them but they denied. But i wonder why they didnt block me? I still can see if the agent was online or not, i still can see their last seen, but they never reply me. I feel really angry bcs i trust them but they just wanted our money. Hope will not happen like this again.

2 Comments

  1. ini agent tengah simpan wang utk bayar kpd sesiapa yg menang…
    hahaha…apa pattern pun ada la ni macam punya penipu..
    ni dah kira ok tau tak block u punya nomber…
    ni agent ada alasan cakap busy masa tu terlupa nak balas balik u..kan nanti dia salahkan balik cakap kenapa tak inform balik nak cuci…
    apa2 macam2 ada la..

    • Tu la. Sllunya agent akn block. Ni tdk. Skrg pun sy nmpk dia tgh online. D facebook pun ada bro tu kata sblm ni dia prnh random 2k pun ni agent bayar. Tp tak tau apa problem dorang skrg tba2 mau tipu customer. Tu bro pun marah sbb msa dia random 2k ada kna bayar, tp msa dia mnta cuci RM60 sja tdk kna layan. Haha saya tidak harap sgt pun sbb masa sya menang 300 ni hasil dr topup RM5 sja. Biarlah. Malas juga mahu p maki2, nnti kita yg kena balik

Leave a Reply

Lost Password